De waanideeën van Donnie J Dean

#neverforget, Icons

Zeg je plagiaat, dan denk je aan Nikkie, maar in dit geval hebben we het over Donnie. Deze meneer heeft het namelijk in z’n hoofd gehaald dat hij achter Love to Hate zit en is zelfs een heuse FB-pagina begonnen. Hij heeft alleen niet zo heel goed nagedacht, Donnie de Dommie. Zodra hier een blogpost gepubliceerd wordt, komt deze namelijk automatisch online op de officiële FB terecht (of door hier onderaan de pagina op het plus-teken te klikken) We voelen ons best gevleid, daar niet van, maar een beetje sneu is het allemaal wel. Daarom roepen we op om Donnie een stage aan te bieden om de kneepjes van het schrijfvak te leren en zelf iets te beginnen. Ook blijft deze post net zolang bovenaan staan totdat al zijn modevriendjes- en dinnetjes dit hebben gelezen. Dus ik zou die onzin maar van je pagina afhalen Donnyboy voordat iedereen doorheeft hoe het zit. Sharen is liken, dus post dit bericht vooral even bij Donnie op z’n page. Doei hè Donnie!

Screenshot_2015-07-28-01-16-13

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s