Haatzaaiend haar

Mode

Het is maar goed dat deze man radio maakt, en dat ik daar nooit naar luister, want ik krijg spontaan last van psoriasis. Dat je een ontzettende kwijlebal bent, alas, maar om er zo geforceerd bij te lopen slaat echt alles. Je ziet aan alles dat dit niet zijn eigen idee was, iemand heeft hem dit aangepraat, en ik vermoed dat het een wanhopige poging van zijn nietszeggende vriendin is. Die is namelijk zo beige als wat, en er moet toch wát gebeuren met die zangcarrière.

Gaap.

Gaap.

wig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s