Shopping Queen VIPS

Mode, TV

Sommige dingen zijn gewoon gevaarlijk. Oversteken zonder te kijken, een kind krijgen met een Egyptenaar, geschminkt naar het Kwakoefestival gaan, dan weet je: “Dat wordt bonje”. Hetzelfde geldt voor bepaalde tv programma´s, voor je het weet zit je met vierkante ogen voor de buis. De zogenaamde VIPS-editie van Shopping Queens op RTL5 is daar een goed voorbeeld van. Intens slecht. Maar echt. Zó slecht. En toch zat ik daar, als een vieze junk, wachtend op de volgende aflevering. Anywho. Het is werkelijk één groot rariteitenkabinet en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik geef hieronder een impressie van enkele hoogtepunten.

Kelly. Kel. Kellebel. Je kan er vast ontzettend mee om lachen, maar ze is werkelijk te dom om te poepen, bless her.

Kelly. Kel. Kellebel. Je kan er vast ontzettend mee om lachen, maar ze is werkelijk te dom om te poepen, bless her.

Bill, Billy, Billybil. Ze had blijkbaar nog wat krijtjes over uit Utopia en een blindegeleidehond als visagist. En effe eerlijk, als je deze foto naast die van Kelly zet, en aan een willekeurige voorbijganger vraagt wie ooit man was, dan denkt toch niemand aan La Kel?

Bill, Billy, Billybil. Ze had blijkbaar nog wat krijtjes over uit Utopia en een blindegeleidehond als visagist. En effe eerlijk, als je deze foto naast die van Kelly zet, en aan een willekeurige voorbijganger vraagt wie ooit man was, dan denkt toch niemand aan La Kel?

Marlous. Ofzo. Die kampers doen altijd iets dyslectisch met klinkers. Volkszangeres. En kamper. Oh, en blank. Mocht dat nog niet duidelijk zijn door die dikke laag pancake.

Marlous. Ofzo. Die kampers doen altijd iets dyslectisch met klinkers. Volkszangeres. En kamper. Oh, en blank. Mocht dat nog niet duidelijk zijn door die dikke laag pancake.

Mari, Mariëlle, Marsepeini. Nee hoor grapje, die engerd was er niet. Maar je schrok wel he?!

Mari, Mariëlle, Marsepeini. Nee hoor grapje, die engerd was er niet. Maar je schrok wel he?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s